Din ferieguide til London!

Londonguiden.net

Slik får du råd til London ferien

Vi kunne nok alle tenkt oss en tur til London akkurat nå, men da skal turen finansieres først. Det er ikke alltid like lett, ettersom en slik tur kan bli dyr. Likevel er det mange små endringer og tiltak man kan gjøre, både for å skaffe penger til å reise, men også for å gjøre selve turen billigere. La oss ta en titt på noen av dem.

Lag et budsjett i forkant

Et budsjett er alltid smart, enten om det er til selve turen, tiden før avreise eller begge deler. En god måte å spare penger til turen på er å forsøke å kutte ut noen utgifter i hverdagen. Du kan for eksempel droppe å dra på kino, spise mat hjemme fremfor på restaurant, eller ty til sykling eller gåing i istedenfor å måtte betale for bensin eller bussbillett. Det er også smart å lage et budsjett for turen, slik at du har god oversikt over hva du kan gjøre i London, og har litt penger igjen når du kommer hjem også.

Få en sidejobb og tjen ekstra penger

Det finnes flere smarte sidejobber du kan ta for å tjene litt ekstra, og en av dem er investering. Det er veldig mange som har blitt interessert i aksjehandel som en metode for å tjene noen penger på siden av vanlig jobb. Før man starter med dette, er det viktig at man setter seg godt inn i hva det faktisk er, og hvordan du kan investere strategisk for best avkastning.

Sjekk ut lavpriskalenderen

Flybilletter er en av de største utgiftene som kommer med når du skal på ferie, og det er også kjedelig å bruke mye penger på. De fleste flyselskaper har en lavpriskalender, som viser når flybillettene er billigst. Dette er et veldig nyttig redskap. Er du under 26 år kan du få gode rabatter på de aller fleste flybilletter, så det er verdt å teste ut. Sjekk også om flyselskapet har perioder med tilbud, Norwegian pleier for eksempel å tilby billigere billetter på onsdager.

Få inspirasjon på nettet

Sist, men ikke minst vil vi anbefale å bruke internettet flittig. Det er fylt med inspirasjon om hvordan man reiser billig, og hva som er helt nødvendig å se i London. Et godt tips er å undersøke denne siden, reiseblogger eller YouTube kanaler som kommer med reisetips. Det kan jo være det ikke er alt i London du synes er like viktig å se, og noe av det som er spennende er til og med gratis! Det gjør det lettere å sette opp et budsjett, planlegge dagene sine og finne billige overnattingsplasser.

God tur!


Copyrighted content. All Rights Reserved.