Din ferieguide til London!

Londonguiden.net

Leie bil i London

De fleste som vurderer å leie bil i London eller Storbritania forøvrig stopper ofte seg selv i det øyeblikket de kommer på at det er venstrekjøring i Landet. Dersom du imidlertid klarer å ignorere denne frykten kan du imidlertid ha stor glede av å utforske London og ikke minst landet forøvrig i leid bil.

Bortsett fra venstrekjøringen fungerer trafikkbildet oversiktlig og trafikken er av den vestlige sorten, d.v.s. at den foregår i forholdsvise siviliserte og organiserte former. For deg som bare er vant til bygdetrafikken hjemme i Norge bør du nok prøve en tur i Oslo sentrum først før du vurderer å leie bil i London sentrum. Det er kun for spesielt interesserte.

I det hele tatt frarådes det å leie bil hvis du hovedsakelig skal kjøre rundt i London, men dersom du vil oppleve resten av landet, ikke minst landsbygda, så er leiebil absolutt å anbefale.

Det er stort sett bare ulemper med å leie bil i London. Venstrekjøringen er en utfordring i seg selv når du kjører på landsbygda, men i det kaotiske trafikkbildet i sentrale London så kan det være den siste dråpen som gjør det hele overveldende for de aller fleste.

Det å kjøre rundt i London vil i det hele tatt oppleves som stressende, tidskrevende og ikke minst utfordringer med å finne parkeringsplass og dyre priser på dette når du først finner det. I London er kollektivtransport det beste alternativet for de aller fleste, men man kan overleve en enkelt overnatting med leiebil hvis hotellet har lett adkomst og tilbyr parkering.


Copyrighted content. All Rights Reserved.